Wednesday 3 February 2016

Как да сваляме само аудиото на YouTube клипове


Искате да се насладите на дадена песен или използвате съдържание за ваша разработка от YouTube? Ако даденият запис е със свободни авторски права, може много лесно да се сдобиете само с аудиото.

За целта трябва да посетите сайта youtube-mp3.com и да поставите адреса на YouTube клипа в полето. След няколко секунди ще получите линк за изтегляне на аудиото.

Понякога обаче сайтът не успява да се справи с всички клипове и дава грешка. За щастие има много допълнителни алтернативи, които може да откриете като напишете youtube to mp3 в Google.

Как да сваляме YouTube клипове на компютъра си


Понякога искаме да гледаме YouTube клипове в движение без връзка с интернет. Може да направите това като изтеглите клиповете на устройството си. Имайте предвид, че по този начин може да нарушите авторските права на някои от материалите, които не са качени за свободно ползване.

Самата процедура по изтегляне е много семпла. Трябва да отворите клипа, който искате и да копирате неговия адрес от браузъра.

След това посетете сайта keepvid.com и поставете адреса на клипа в полето. Ще се появи списък с различни формати, в които може да изтеглите записа. Кликнете на съответния формат и запаметете клипа на устройството си.

No comments:

Post a Comment