Monday 24 November 2014

Как да изберем фирма за мебели


Днес на българския пазар съществуват десетки, че дори стотици фирми за производство и продажба на мебели. Често това води до объркване когато излезем за да купим мека мебел, столове, маси, секции и прочие. Ето защо в нашата статия ще ви дадем няколко съвета как да изберете най-доброто в страната.

За начало е добре избраната от вас фирма за мебели да има реклама както в интернет, така и по телевизията. Уебсайтовете ви дават възможността да разглеждате мебели без да биете път до шоурума на търговците, което абсолютно удобство за клиента.

Освен това е желателно мебелната компания да разполага с няколко магазина в различни точки на страната. Това демонстрира зрялост и е една ясна заявка за високите амбиции на собствениците. Освен всичко останало, няма да се наложи да пътувате километри, само и само да купите дивана, който сте видели по телевизията.

Лъскавите витрини и сглобените демо интериори не означават качествени мебели. Търсете първоизточника на стоката, която купувате. Вижте от къде са внесени артикулите и каква е тяхната гаранция. Разпитайте къде се извършва сервизна помощ при дефект и сроковете за отстраняване на настъпилите повреди.

На последно място но не и като важност слагаме цените. В случай, че видите същите мебели като в кварталния магазин, но с над десет процента надценка, то по-добре бягайте докато е време.Големите вериги за мебели не си позволяват да лъжат за произхода на своите оферти и ще ви запознаят с всичко, което ви интересува.

В заключение

Може да се възползвате от услугите на Мебели Валдом ако искате да видите качество и комфорт комбинирани по един наистина професионален начин. За повече информация посетете фирмения сайт и вижте продуктовия каталог. Надяваме се нашите съвети да ви помогнат при обзавеждането на дома и офиса, а ако имате въпроси ще се радваме да ви отговорим, в някои от следващите ни статии по темата.

No comments:

Post a Comment