Monday 24 November 2014

Мъжки часовник Fossil FS4648

Сред представителите на силния пол мнозина предпочитат елегантния стил, особено тези работят в бизнес среда. За тях е въпрос на престиж да изглеждат добре. И докато дамите могат да разчитат и на други бижута, които да разкрасят визията им, то мъжете в това отношение нямат толкова голям избор. Часовниците обаче са доста подходящ акцент, който може да спомогне за подобряване на цялостното им излъчване. Те са аксесоари, които  по деликатен начин разкриват доста неща за своя притежател – например социалния му статус и предпочитания му стил. Затова и за мъжете е от особена важност часовникът им да отговаря достатъчно добре на визията им. Това би им вдъхнало още повече увереност и би им помогнало да постигат още по-лесно успех сред хората.



Американската компания за часoвници Fossil определено може да предложи подходящи модели за клиентите си с по-изтънчен вкус. Един от тях е Fossil FS4648. Този класически аналогов модел на Fossil  е с корпус от неръждаема стомана с PVD  златно покритие с цвят  „розово злато”,  а каишката е от естествена кожа. Моделът е тип хронограф и дава информация за часа, минутите и секундите. Механизмът му е кварцов. Водоустойчивостта му е 5 бара.  12 часа е изобразено с арабски цифри.  Стрелките са  фосфорициращи и в цвят розово злато. Диаметърът на корпуса е 45 мм, а дебелината – 12 мм.  Прави впечатление със своята елегантност и придава класа на притежателя си. Освен с приятната си визия той радва клиентите и със своето високо качество.  Това е сигурно, защото моделът е тестван от екип от експерти. Със сигурност той може да отговори и на изискванията на най-претенциозните клиенти, тъй като притежава всички необходими за това преимущества.

Това определено е един изключителен модел, който би бил добра компания на всеки елегантен мъж. Той би му вдъхнал необходимата увереност, че разполага с наистина интересен аксесоар, който винаги ще направи ще го  отличи сред останалите. Стиловите линии на този модел на Fossil са изчистени и затова той би се харесал на почитателите на по класическите модели. Часовникът е с достатъчно атрактивен външен вид и същевременно е подходящ за носене в ежедневието.

No comments:

Post a Comment