Monday 24 November 2014

Защо обичам да пазарувам онлайн?

В интернет има много скъпи онлайн магазини, които само ви губят времето в привидно ниски цени, но примерно доставките им са скъпи. Има обаче и други, които си заслужава да посетите и да пазарувате от тях. Такъв е TinyDeal.com. В него стоките са хиляди и разделени в подходящи категории. Има мобилни телефони, очила за 3d филми, сватбени рокли, тениски, якета, електроника и много други артикули, които са достъпни за всеки българин. Най-хубавото в пазаруването от него е ниската цена на всеки продукт, но още по-хубаво е, че той ви се доставя безплатно до вашия град в България.

Възможно ли е това? Да, аз пазарувам вече няколко пъти от него и не съм платил нито стотинка за доставките, които са от Хонг Конг. http://promobroshura.com/ е магазин, от който може да закупите всеки артикул на определена цена, но когато примерно желаете да закупите повече бройки цената за всяка от тях е по-ниска. Колко може да е ниска една цена? В последните месеци в категорията на сайта “Специални оферти” наблюдавам например мобилни телефони, които от 80 долара се продават в момента за 55 долара. Това е огромна отстъпка, която в България рядко някой търговец би ви я направил.

Може ли един онлайн магазин да ви направи още отстъпки, освен споменатите досега в тази статия? Може, Tinydeal.com дава допълнителна отстъпка, когато се регистрирате за новини, които да получавате на емайл. Кодът, който ще получите ви дава отстъпка от 6 долара за покупка над 100 долара и 14 долара за покупки над 200 долара. Въпреки че всичко споменато до тук е чудесно има и още. При всяка покупка от онлайн магазина вие получавате точки, като 10 от тях се равняват на 1 долар и в последствие с тях може да закупувате други продукти, които са ви допаднали.

No comments:

Post a Comment