Monday 24 November 2014

Casio Edifice – аналоговият стил винаги е най-добрият

Часовнниците Edifice на Casio са създадени за онези изискани хора, който търсят класически дизайн с модерна функционалност. Casio, японският гигант, се гордее със способнoстта си да произвежда перфектно направени и удобни часовници с елегантен дизайн.

   Почитателите на този модел часовници отдавна са разбрали, че часовникът е не само аксесоар, който подобрява нашата визия, но е и предмет, който трябва да е издръжлив и универсален. И тук Edifice превъзхожда конкуренцията си – тези часовници изглеждат страхотно в бални зали и нощни заведения. Те могат да се комбинират едновременно с джинси и официален костюм. Сигурен съм, че ако търсите елегантност и стил в ежедневния си часовник, то Edifice е часовникът за вас.

Гланцираният метал и кайшката създават „проста“ елегантност. Часовника ще седи на ръката ви спокойно благодарение на уникалния заключващ механизъм. Минералното стъкло не само задържа часовника полиран, но и го предпазва от ежедневните удари.

Някои от моделите в тази серия са снабдени и с множество допълнителни функции, рядко срещани при повечето подобни часовници като – хронометър, соларна клетка за зареждане на батерията, аналогово показване на часа в различни часови зони, аларма и др. Класическия син или черен цват на цифреблата на часовника, кайшката и гланцираният метал създават перфекност. Часовника е водоустойчив.
Тънкият профил на часовниците Edifice им позволява да седят перфектно под блузи, ризи и сака. Може да бъдете сигурни, че бързо ще харесате простотата и елегантността на часовника и той ще се превърне в любимия ви аксесоар. Батерията на тези часовници е изключително издръжлива и качеството на часовника е гарантирано от производителя – Casio.

В света на часовниците Casio имат неповторима репутация. Всеки произведен от тях часовник идва с гаранция. Пакетирането също е много добро – всеки часовник идва опакован в малка симпатична кутия, което го прави чудесен за подарък. В края нека резюмираме разбраното – часвниците Edifice на Casio са елегантни, функционални, издръжливи и универсални.

No comments:

Post a Comment