Wednesday 26 November 2014

Пари от интернет чрез писане във форуми

Интернетът е променил начинът, по който си комуникираме. Благодарение на него сме способни да споделим нашите възгледи с милиони хора по света едновременно. Ние можем да бъдем чути публикувайки коментари по блогове, социални мрежи, чатове и форуми. Много хора обаче не знаят, че с тези коментари могат да започнат и да печелят “пари от интернет”.

Комуникацията е мощен инструмент. С него можеш да предаваш информация или инструкции, да зададеш въпрос, или да изкажеш мнение по какъвто и да е въпрос, който те интересува. В интернет има много хора, които се срещат в чат стаи и форуми, за да участват в дискусии и да обменят идеи. Във форумите се разискват различни теми, от теглене на безплатна музика, до пътуване в космоса. Ето защо е добре и препоръчително да участваш в дискусии, за които имаш конкретно мнение и знания.

След като се регистрираш в даден форум е важно да поставиш линк/ове в своя подпис или в коментарите ти. Линкът може да е афилиейт линк, с който ракламираш дадена услуга или продукт, или линк към твоя сайт, който си монетизирал с реклами, като например Google Adsense.

Опитвай се да даваш отговори на въпросите зададени в различните форуми. Читателите обичат отговорите, защото, в повечето случаи, точно това е нещото, което те се опитват да намерят. Ето защо дори и постът ти да е кратък отговор, хората все пак ще искат да го прочетат. Когато пишеш често смислени и полезни отговори на форумни въпроси, читателите ще те забележат и ще започнат да те разпознават като специалист в дадената област. В следствие на това, ти ще спечелиш доверието им.

Разбирайки желанията на хората, ти ще започнеш да ги насочваш към конкретно решение или продукт, които мислиш, че ще са им от полза.
Можеш да се възползваш от възможността и да станеш афилиейт партнъор на съответния продукт/услуга и да печелиш пари всеки път когато някой си поръча нещото, което рекламираш чрез твоя афилиейт линк. По този начин ти ще печелиш пари от интернет като участваш активно в онлайн форуми.

Винаги бъди искрен в постовете си. По този начин ще спечелиш доверието на читателите, които от своя страна ще следват съветите ти и ще купуват продукта, който им предлагаш.

No comments:

Post a Comment