Monday 24 November 2014

Изискани тоалети от бранда Trendberry


В лимитираната колекция на бранда Trendberry са представени изискани тоалети, които можете да намерите само и единствено в онлайн магазина. Облеклата са по-нестандартни и са подходящи за онези от вас, които обичат да бъдат различни и да привличат всички мъжки погледи. Първият дамски шикозен тоалет в колекцията е стилен гащеризон. Линията му подчертава по идеален начин дамските форми и прикрива несъвършенствата. Отличава се с класическия черен цвят, който пасва страхотно на всякакви дами. Материята на гащеризона е много приятна, лека, мека и ефирна. Това се дължи на качеството на съставящите я части, които са в съотношение 70% памук и 30% коприна. Моделът е с висока талия и разкроени крачоли, които служат за оптическото издължаване на силуета. В горната част на дрехата, деколтето е добре оформено и се акцентира върху женските дадености. За да се сдобиете с перфектната визия за вечерта, съчетайте гащеризона с обувки на висок ток или платформа.

Втората невероятна дреха в лимитираната колекция е екстравагантна рокля, която съчетава в себе си строг делови стил и нежно женствено докосване. Роклята се състои от две основни части, които са съчетани перфектно. Горната част представлява изчистен бял топ с черен кант около деколтето. Материята на горната част пада свободно върху женските форми, като очертава деликатно линиите на силуета. Долната част придава по-делови стил на дрехата. Тя представлява изчистена черна права пола с дължина над коляното. Акцентът е нея е придаден от малко коланче с бляскава катарама. За да се допълни облика на тази красива рокля, в долната задна част е прикрепен фин воал на плисета. Този елемент раздвижва строгата елегантност и именно заради него, роклята е част от лимитираната колекция на Trendberry.

Роклята Версаче освежава колекцията на бранда и ни напомня за горещите летни дни. Цветовете са ярки и контрастни, а моделът на роклята е нежен и женствен. Дължината на рокля Версаче подсказва, че тя е подходяща за светски мероприятия и изискани вечерни събития. Акцентите в малката цветна рокля са в деколтето и цепката в предната й част.

Другите модели като рокля Ескада и рокля Мисони, са направени от висококачествени материи, които нежно се спускат по тялото. И двете рокли са с подчертана талия и разкроен модел надолу. За рокля Мисони са избрани по-топлите цветове, докато при модела Ескада е заложено главно на синьо-зелената гама. Класическата малка черна рокля в колекцията на бранда Trendberry е представена с модела Фенси. 

Роклята е много предизвикателна, стилна и ефектна. Акцентите в нея са оригиналното деколте и фината полупрозрачна материя в областта на талията. С тоалетите от лимитираната колекция на Trendberry ще се чувствате невероятно удобно и ще впечатлите околните с елегантност и стил.

No comments:

Post a Comment